Hvordan vælger man en god maler?

Hvordan vælger man en maler?

Hvordan vælger man en god maler til lige netop din opgave? Hvad skal du sikre dig for at dit resultat bliver godt og tilfredsstillende? Nogle af de faktorer der kan hjælpe dig i dit valg - Dem vil vi fortælle her.

Hvis du har en maleropgave i hjemmet, kan det være fristende at klare opgaven selv. Men for dem der ikke er vant til at male, kan det hurtigt blive uoverskueligt. Man skal have pensler, maling og evt. ekstra udstyr, dertil er der ingen garanti for at dit arbejde bliver tilfredsstillende. Derfor kan det være fornuftigt for dig at vælge en erfaren og dygtig maler, så du er sikker på at malerarbejdet er i top og kvaliteten spiller. Så er kommer det: Hvordan vælger man en god maler

Det kan være svært at finde den maler, som lige præcis passer til jer. For hvis man går med den billigste, er det ikke sikker man ender med et tilfredsstillende resultat. Eftersom pris og kvalitet også oftest hænger sammen. Men her i denne blog vil vi komme ind på nogle af de faktorer der kan sikre dig det rigtige valg af maler.

Tidligere udført arbejde - Referencer

Hvis du har en fidus til en maler, er det en god idé at besøge deres hjemmeside. Her vil du med stor chance kunne udforske billeder fra malernes tidligere opgaver, hvor du med stor chance vil kunne finde noget lignede dine opgaver. Her vil du også kunne se hvor meget erfaringen de har indenfor faget og lige præcis den opgave du skal have lavet. Hvis malerfirmaet har en Facebook page kan du også med fordel udforske den, da der oftest bliver delt billeder af tidligere projekter.

Professionelt og seriøst firma?

Når du du alligevel er inde på malerfirmaets hjemmeside, burde du også vurdere hvorvidt om de virker professionelle og seriøse. Her spiller billederne fra tidligere udførte opgaver også meget, men ellers kan du igen tjekke firmaets Facebook page og se kommentarer samt bedømmelser og forme din egen mening om firmaet.

Forsikring / Garantiordning

Den næst sidste ting vi synes der er vigtig at kigge på før du vælger maler er, om firmaet er medlem af Danske Malermestre. For hvis de er, så betyder det at de er omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning. Det primære formål med de organisationer et at sikre kunderne et præcist, korrekt og optimalt udført håndværksmæssigt arbejde. Hvis det ikke bliver opfyldt, kan sagen bringes for Håndværkets Ankenævn og hvis fejlen ikke rettes, sikrer garantifonden, at manglerne ved det udførte arbejde dækkes omkostningsfrit med op til 100.000 kroner.

Hør dit Netværk - Hvem kender de til?

Og den sidste ting, som er godt at kigge på, når man skal finde en god maler er, at høre i sit netværk og i sin omgangskreds. Nogle vil oftest have haft erfaringer med malerfirmaer, som de gerne vil anbefale. Derimod er der sikkert også nogle i dit netværk, som har haft oplevelser med firmaer, som de måske ikke vil anbefale.

Står du og mangler professionelt malerhjælp?

Her hos Mehr ApS har vi over 56 års erfaring indenfor malerbranchen. I malerfirmaet bruger vi den samme spartel/maling/tapeter som sælges hos Flügger Horsens, hvor vi holder til. Vi bruger derfor kun produkter, hvor vi kan stå 100 % inde for kvaliteten! – Dette er din garanti for et perfekt resultat – Hver gang!

Så mangler du et godt tilbud på din maleropgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os! – Bare klik ovenfor!