Gode grunde til – Lade en Maler klare din Flyttelejlighed

Lade en Maler klare din Flyttelejlighed

I forbindelse med maling af en flyttelejlighed er det vigtigt, at malerarbejdet er udført korrekt og efter udlejers kriterier. Både for dig, men også i forhold til et flyttesyn. Derfor kan det være en fordel, at lade en maler klare din flyttelejlighed

Når man skal flytte ind eller ud af en lejlighed, så er malerarbejdet altid en fast del af processen. Mange, måske dig inklusiv, tænker nok. – Det ikke kan betale sig at kontakte et godt malerfirma for at få hjælp sådan en opgave. Men det kan altså være en fordel, at lade en maler klare din flyttelejlighed.

Her hos Mehr ApS har vi mange års erfaring med maling af lejligheder. – Faktisk specielt opgaver, som maling ved fraflytning og flyttesyn, fra både små og store lejligheder. Derfor ved vi en masse om fordelene, ved at få professionel hjælp til at male en flyttelejlighed.

Her er nogle nøglepunkter for, at lade en lade en maler klare din flyttelejlighed

1) Udstyr og materialer i top kvalitet: Professionelle malere bruger udstyr og materialer i rigtig god kvalitet. Vi bruger f.eks. kun materialer vi kan stå 100% bag fra vores Flügger Butik. Hvilket har både synlige og tekniske fordele at bruge, ligesom godt udstyr også gør malerarbejdet nemmere og bedre. I modsætning til, hvis man bruger de billigste malerruller, pensler osv. fra discountbyggemarkederne.

2) Flot og veludført arbejde: Resultatet af erfarne maleres arbejde er klart, at vægge, lofter og andre malede overflader får det optimale udseende. Eftersom dygtige fagfolk bare har de bedste kompetencer og den rette viden, til at kunne male flyttelejligheder optimalt.

3) Hurtigere indflytning for dig eller næste lejer: Endnu en klar fordel ved at få et malerfirma til at male ved fraflytning er, at lejligheden hurtigere er klar til næste lejer. Dermed kan de også overtage huslejen hurtigere. Det samme gælder, hvis du skal flytte i en ejerlejlighed. Hvis den trænger til en kærlig hånd, så kan lejligheden også hurtigere blive klar til indflytning, når du får hjælp af en professionel maler.

4) Ingen bekymringer og uforudsete udgifter: Med hjælp fra en maler slipper du også for bekymringer om kvaliteten af malerarbejdet. Dertil også frygten for, hvad en udlejer vil mene om dit eget udførte malerarbejde. Det betyder altså, at du slipper for uforudsete udgifter. Eftersom du allerede ved, hvad din pris bliver = Ingen  ekstraomkostninger

5) Garanti for tilfredshed: Når din flyttelejlighed males af fagfolk er der naturligvis tilfredshedsgaranti. Man laver en aftale med malerfirmaet om hvad der skal udføres, så du også ved hvad du kan forvente. Hvis der så eventuelt skulle være fejl og mangler, så kan du henvende dig til malerfirmaet så det kan blive rettet ind.

Få hjælp til flytningen fra lejligheden

Der er mange overvejelser i forbindelse med maling af en flyttelejlighed, men heldigvis kan du få nyttig hjælp og assistance hos erfarne malere.

Hos MEHR ApS hjælper vi både lejere og udlejere med maling af flyttelejligheder. Har du som privatperson brug for hjælp, f.eks. til maling ved fraflytning af din lejlighed, kan du få et uforpligtende og helt gratis tilbud

Eller du kan læse mere om vores priser HER! inden du kontakter os for et Gratis og Uforpligtende tilbud!