Din professionelle maler til erhverv

Malerfirmaet Mehr ApS er din lokale maler til erhverv, Mehr ApS har tidligere klaret erhvervsarbejde, i form af både store og små opgaver. Det er alt fra en forholdsvis simpelt facadeopgave på Alrø, til nybyg af 100 nye ungdomsboliger eller 25 andelsboliger i Århus.

I vores optik giver erfarne og professionelle malere, altid det bedste resultat. Det gælder både når det kommer til private kunder, men også ved erhverv. Vi har hos Mehr efterhånden mange års erfaringen indenfor erhvervsarbejde, så vi er vant til, at være professionelle samarbejdspartnere på forskellige projekter.

Maler til erhverv

Nyhed! - Kontokunder

Materialer uden Malerarbejde
Ud over malerfirmaet Mehr ApS, driver vi også en Flügger farver butik. Hvilket er hvor vi også får alle vores materialer fra. MEN – Nu kan du også købe produkterne online på webshoppen. Vi er i processen af at oprette kontokunder, så DU! kan få forbedret betalingsbetingelser hvor du først skal betale senest 14 dage efter købet, samt muligheden for yderligere rabat. Dertil hører der selvfølgelig også fri fragt. For dig betyder det, at hvis du vil male selv, så har du muligheden for det, men du beholder de kanon gode priser. Men du kan læse mere om det HER! – Eller du kan allerede nu signe op her!

Hvorfor vælge Mehr ApS som maler til erhverv?

Materialer med Malerarbejde
Hvis du både er på udgik efter materialer og et malerfirma til at klare de maleropgaver der måtte være, er du kommet til det rette sted. Du kan stadig få de forbedret betalingsbetingelser og billige priser hvis du køber over webshoppen, som kontokunde hos www.Flugger-horsens.dk. Samt malerarbejdet kan du lade os give et tilbud på, det er ligegyldigt om det er 1 lags maling der skal på vægge og loft i en lejlighed. Eller om du står med en mindre renovering af en lejlighed eller lignede. Så kan vi hos Mehr ApS også tage det ansvar på os. Vi har nemlig tidligere udført mindre total entrepriser, med rengøring, mindre tømreropgaver, sågar endda mindre murer- og elektriker arbejde. Men du har mulighed for at læse endnu mere om malerarbejdet HER!

Hvis du søger et uforpligtende tilbud! – Giv os endelig et kald! eller udfyld formularen i bunden af siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Kontakt os i dag