Malerarbejde for foreninger

Er du en del af foreninger? Er det enten boligforeninger, en mindre ejerforening eller et mindre ejendomsselskab? Og har i bebyggelse som konstant er i brug? Så boligerne og arealerne omkring også får naturlig slitage? Og derfor har brug for malerarbejde?

For med den naturlige slitage på byggeriet kommer der nemlig også en del vedligeholdelsesarbejde for at holde boligerne attraktive heriblandt malerarbejde. Hos Mehr kan vi hjælpe med at servicere jeres ejendom og hjælpe med alt malerarbejde. Hos Mehr har vi altid mulighed for at sammensætte en løsning, som giver mening for jer. Vi laver selvfølgelig både udvendig og indvendig malerarbejde.

Vi ved, at det er afgørende, at man finder et stabilt samarbejde, hvor opgaverne bliver løst til tiden og løst til perfektion. I et samarbejde med Mehr ApS kan du forvente en solid samarbejdspartner. Vores håndværksmæssige arbejde afspejler, at vi har meget erfaring i branchen. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os.

Malerarbejde

Ønsker du hjælp til jeres ejendomme?

Hvis din forening ønsker hjælp til løbende arbejde på jeres ejendomme, så kan vi hos Mehr assistere jer. Vi kan alt fra en lejlighed som skal have 1 lags maling på vægge og lofter. Til en mindre renovering af en lejlighed eller lignede. Så kan vi hos Mehr ApS også tage det ansvar på hos. Vi har nemlig før kørt mindre totalentrepriser, med rengøring, mindre tømreropgaver, sågar endda mindre murer- og elektriker arbejde. Vi er også tilgængelige hvis en lejlighed mangler et frisk pust og trænger til fornyelse, for at gøre den mere attraktiv.

Malerarbejde vi kan løse for jer

Kontakt os gerne ved spørgsmål
Hvis du er interesseret i hjælp til løbende malerarbejde på jeres ejendomme til attraktive priser. Så udfyld gerne formularen nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Eller giv os et kald på: +45 75 66 52 19 – Eller ved direkte kontakt til enten Cliff eller Heidi se her – Kontakt

Hvis du derimod ikke har brug for hjælp til malerarbejde, men derimod kun har brug for maling. Så kan du læse mere HER!

Kontakt os i dag