Maling til attraktive priser - Kontokunder

Hvis dine foreninger skal bruge maling til et par mindre projekter i boligforeningen, som i selv vil tage hånd om? Er i samtidig ude efter kvalitetsmaling til vanvittig attraktive priser? Så har Mehr ApS nemlig løsningen til jer!

For udover malerfirmaet Mehr ApS, driver vi også en Flügger farver butik på samme lokation hvor vi sælger maling og andre materialer. Dette giver jer muligheden som Foreninger eller Ejendomsselskaber, til at blive kontokunde hos Flügger farver.

Betalingsfordele
Det betyder først og fremmest billigere priser til jer, men også forbedret betalingsbetingelser. I stedet for at betale Up-front vil i have muligheden for at betale 14 dage efter købsdatoen. Hvis i bliver kontokunder hos Flügger farver, kan i enten ringe eller besøger butikken, så står vi selvfølgelig altid klar til at give jer den nødvendige rådgivning.

Maling

Attraktive priser på maling og materialer

Udover den gode rådgivning vi tilbyder når du bliver kontokunde hos Flügger, får du selvfølgelig også yderligere rabatter på dine køb. Samtidig med at vi leverer det lige til døren uden meromkostninger selvfølgelig.

Hvis du vil oprette dig som Kontokunde hos Flügger skal du bare følge liket og melde dig ind her:

Materialer og maling vi kan tilbyde!

Kontakt os gerne ved spørgsmål
Hvis du er interesseret i maling til den attraktive pris, men du har nogle spørgsmål. Så udfyld gerne formularen nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Ellers kan du også give os et kald på: +45 75 66 52 19 – Eller ved direkte kontakt til enten Cliff eller Heidi se her – Kontakt

Hvis du samtidig har bruge på nogle til at klare malerarbejdet, så kan du læse mere om der HER!

Kontakt os i dag