Malerfirma Horsens

Malerpriser

Skal Mehr male dine drømme? Kontakt os for et uforpligtende malertilbud
Står du over for dit drømmeprojekt, og har du ikke mod på selv at kaste dig ud i malerprojektet, så kan vi hjælpe dig med et malertilbud. Hos Mehr ApS får du nemlig malerpriser i bund, høj kvalitet og faglært personale med stor erfaring. Så skal du have et tilbud på dine maleropgaver? Så bare brug vores kontaktformular i bunden af siden eller kontakt Heidi eller Cliff HER – og fortæl os i hvilket område, du søger hjælp til malerarbejde. Og ønsker du at se noget af vores tidligere udført malerarbejde, kan du se det under referencer.

Malerpriser pr. m2

Priseksempler til private for indvendigt malerarbejde i tørre, opvarmede rum.
(For prisoverslag i vådrum kontakt endelig Heidi eller Cliff her)

Minimumspris: DKK 5.000,-
0 – 35 m2:      DKK 140,- pr. m2
36 – 60 m2:    DKK 130,- pr. m2
51 – 80 m2:    DKK 120,- pr. m2
Over 81 m2:    DKK 110,- pr. m2

*Priseksemplerne er vejledende og inkl. moms og materialer og skal ses som en indikation for prisleje. Priserne er baseret på, at rummene er tilgængelige og kan males kontinuerlig i én arbejdsgang. Lofter og vægge er glatte og ensartede i overflade, enkelte skruehuller mv. kan forekomme, men lukkes, og overfladen males én gang. Der kan forekomme tillæg i form af kørsel mv.
Bemærk: Ved henvendelse via formularen vil du blive kontaktet inden for 1-2 arbejdsdage med et malertilbud.

Malerpriser

Malergaranti samt andre fordele ved Mehr ApS

✅ Garanti: Det forpligter at yde kvalitet. Mehr ApS er medlem af Danske Malermestre og er derfor omfattet af Håndværksrådets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre vores kunder et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.
Læs meget mere om garantiordningen på www.EnRigtigMaler.dk

Styrke: For os er kvalitet og ordentlighed nøglen til tilfredse kunder. Det er grundlaget for hele vores virksomhed. Derfor er du som kunde i trygge hænder hos os. For selvom vi har gode malerpriser, består vores personale stadig af faglærte og professionelle mennesker, der tager ansvar og sørger for, at dit malerarbejde kommer godt i mål.

✅ Produkter: Stort set alle de produkter, vi benytter, er danske. Det vil sige, produkterne er produceret i Danmark af danskejede virksomheder. Og så er langt størstedelen af dem tilmed certificerede med enten Svanemærket eller EU-Blomsten – eller begge. Det er for os en aktiv beslutning for at bidrage til reduceringen af den samlede miljøbelastning.

✅ Farvevalg: Du kan altid få professionelt råd og vejledning til valg af farvesammensætning, eller du kan få foretaget en scanning af eksisterende overflader, så overfladerne får samme farve som tidligere.

✅ Netværk: Vi udfører malerarbejde for mange boligforeninger og virksomheder, og vi har derfor et stor netværk af samarbejdspartnere. Så skal du have hjælp til tømrer-, murer- eller elektrikerarbejde eller måske rengøring og havearbejde, kan vi enten formidle kontakten eller stå for den samlede opgave. Bare spørg!

Få et skræddersyet tilbud

Har du et større malerprojekt, som du ønsker at få et tilbud på, så skriv eller ring endelig til os. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, så du ved præcis hvad du går ind til fra starten. Hos malerfirmaet Mehr er der ingen uforudsete ekstraomkostninger og vi går ind for 100% gennemsigtighed. Derfor kan du altid stole på et tilbud fra os.

Kunne du tænke dig et skræddersyet tilbud, så udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Du kan også ringe på 75 66 52 19, så tager vi en snak om tingene.

Malerfirma Horsens

Kontakt os i dag

Billig maler i Horsens

Mehr ApS er din lokale malermester i Horsens. Vi er eksperter i godt malerarbejde – Hos os er der ingen “ommer”
Søger du en billig maler, bør du tænke over kvaliteten og omkostningerne på sigt. 
Godt håndværk er din garanti for at du ikke skal lave det om før tid.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.