Tidligere Maleropgaver

Mehr ApS er et jysk malerfirma som udfører maleropgaver i Horsens, Gedved, Skanderborg og i Midtjylland for både private og erhverv. Der er ingen opgaver, der er for besværlige, for små eller for store for os.

Sikre et godt resultat
Vi gør altid en dyd ud af, at vore kunder ikke skal spilde tid og ressourcer på at gennemgå vores malerarbejde. Så derfor har vores ansatte malere utrolig høje faglige kompetencer, så arbejdsopgaven kan være professionelt løst fra start til slut uden utilfredshed hos nogle parter.
Hvis du vil have en indikation af priser på maleropgaver, kan du se det HER

Maleropgaver

Referencer fra tidligere projekter og maleropgaver

Her på siden kan du se referencer fra vores tidligere projekter. Her har vi udvalgt en række forskellige typer maleropgaver, så du kan se, hvad vi er gode til og hvad vi kan gøre for dig. Søger du derimod en reference på andre typer maleropgaver, som du ikke kan se nedenfor, så kontakt os gerne HER – vi har helt sikkert lavet noget tilsvarende, som vi kan vise dig.

Alrø Købmandsgaard

Tidligere
Næste

Villa på Krathusvej

Tidligere
Næste

Hus på Højmarkvej

Tidligere
Næste

Radisson Red Hotel i Århus

Tidligere
Næste

Gamle Rådhus i Skanderborg

Tidligere
Næste

Godset i Kolding

Tidligere
Næste

Hos os er kunden altid i fokus

Det vigtigste for os, når vi udfører malerarbejde er, at gøre kunderne tilfredse. Vi tror på, at et godt kundeforhold bygger på gensidig tillid og respekt. Derfor kan du være sikker på, at vi altid overholder vores aftaler og leverer det aftale stykke arbejde til tiden. Derudover kan vi med vores store kendskab til materialer og erfaring rådgive dig gennem hele processen, så du får det lige som du ønsker det og mere til. 
Vil du have et uforpligtende tilbud på dine maler-opgaver? Kan du i klikke på knappen, gå til bunden af siden og udfylde vores formular eller give os et kald.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud