Blog

Her på vores blog kan du læse om alt fra gør-det-selv projekter til gode råd til valg af farver, materialer og hvordan du finder det bedste tilbud. Vi bestræber os på ofte at lægge nye indlæg op på vores blog, så du kan blive klogere på vores håndværk og måske give dig i kast med dine egne projekter. Selvom vi lever af at lave dit malerarbejde, deler vi også gerne ud af de guldkorn, som vores erfaring har givet os. Har du emner, som du gerne vil have os til at tage op på vores blog, så send os endelig en besked. Brug også gerne kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål eller input, som andre i din situation kan bruge. Sammen kan vi alle blive klogere og holde os opdateret omkring tidens trends inden for materialer, mønstre teknikker og farver. Klik ind på et af de nye indlæg herunder og kom i gang med det samme.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til en eller flere af artiklerne på vores blog, så er du altid velkommen til at skrive til os. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er altid glade for at kunne hjælpe og vi deler gerne ud af vores viden om maling og malerarbejde. Har du spørgsmål til priser, tilbud eller andet, er du selvfølgelig også altid velkommen til at sende os en besked, eller ringe på 75 66 52 19. Så vender vi tilbage til dig hurtigt muligt med svar.

blog

Kontakt os idag

Kan du lide vores blog?

Hvis et eller flere af indlæggene har fanget din interesse, må du hjertens gerne dele indlægget, på dine sociale medier, eller hvor du har lyst. Indholdet må blot ikke kopieres uden skriftlig samtykke fra Mehr ApS. 
Send os blot en besked, inden du låner indhold fra siden.