Malerfirma Horsens

Malerfirma i Gedved - Mehr ApS

Mehr ApS er et malerfirma i Gedved med over 56 års erfaring i malerbranchen. Vi er et lokalforankret i Gedved, hvor vores malerforretning er placeret. Vi arbejder dog stadig i det meste af landet. Malerfirmaet Mehr og farvehandelen Flügger beskæftiger mere end 20 medarbejdere og trækker på et tæt netværk af professionelle samarbejdspartnere, når projekterne kræver det.

Mehr blev startet i 1964 og er et familieejet firma. Jørgen Andersen overtog firmaet efter J.P. Jakobsen i 2002, og i 2003 kom sønnen, den nuværende direktør Cliff Andersen, ind i ledelsen. Vi har altid været kendt for godt og gedigent malerarbejde, og op gennem tiden har vi skabt en stærk lokalforankring i både Gedved og Horsens. Derudover udfører vi også gedigent malerarbejde i Skanderborg og Midtjylland. 

Mehr ApS - Din Malerforretning

“MEHR” betyder noget specielt for os – Det betyder nemlig MEHR af det hele: Service, kvalitet og effektivitet. Vi går op i at skabe MEHR værdi for jer, vores kunder og det gør vi, via de klogeste og smarteste løsninger til jeres konkrete opgave. Der er ingen projekter der er for små eller for store, vi kan klare det hele. Vi har høstet meget erfaring fra de maleropgaver, vi udfører hvert år. Så vi er klar på hvad end jeres malerprojekter kan tilbyde.

Hjælp til udvendige malerprojekter?
Har du brug for hjælp til dit udvendige malerprojekt, så kontakt os HER. Vi udfører jævnligt udvendige maleropgaver for både boligforeninger og private. Under referencer kan der også ses et eksempler på udvendig projekter. Vi har stor ekspertise i rådgivning og udførelse af maleropgaver udendørs, så hvis du skal bruge hjælp til noget kontakt os endeligt.

Hjælp til indvendige malerprojekter?
Det kan også være du skal bruge hjælp til indvendige maleropgaver? intet problem, her har vi også massere af ekspertise i. Under referencer kan der også ses billeder fra tidligere indvendige malerprojekter. Vi udfører nemlig malerarbejde i mere end 400 boliger om året, både for private, erhvervslivet og det offentlige. Vi gør en dyd ud af, at vores kunder ikke behøver at bruge tid og ressourcer på at gå vores arbejde efter – opgaven skal være professionelt løst fra start til slut. Vi er altid vores ansvar 100% bevidst – hos os er der ingen ommer!

Malerfirma i Gedved

Hos Mehr ApS får du:

Er du din egen selvstændig maler?

Ud over Mehr ApS, vores malerfirma i Gedved,  så driver vi også en Flügger Farver butik i samme lokaler. Det betyder derfor også, at vi har stor erfaring, og et kendskab til vores kunders behov, samt ekspertise til at vejlede dig, til at tage den rigtige beslutning. I malerfirmaet bruger vi den samme spartel/maling/tapet som sælges hos
Flügger-Horsens, hvor vi holder til. Vi bruger derfor kun produkter, hvor vi kan stå 100 % inde for kvaliteten! Dette er din garanti for et perfekt resultat – Hver gang!

Så skal du bruge noget maling til dine egne projekter, så kig for fordi butikken HER – Eller shop din maling online og kig forbi vores website HER

Kunne du tænke dig at læse mere om vores tidligere arbejde? Så kan du se en række udvalgte projekter under Referencer. Her har vi samlet forskellige typer malerarbejde, så du kan se hvad vi kan og samtidig få inspiration til dit malerprojekt.

Personerne bag Mehr

Maler i Horsens

Cliff Andersen
Direktør
Mobil
: +45 2169 6802
Mail: ca@med-mehr.dk

Heidi Feldt
Konduktør / Mellemleder
Mobil: +45 2169 6804
Mail: hf@med-mehr.dk

Kontakt os i dag