Malerfirma Horsens

Om Malerfirma Mehr

På denne side kan du læse lidt om hvem vi er. Nedenfor kan du blive klogere på virksomhedens historie og vores erfaring. Nederst på siden kan du ogå se personerne bag Malerfirmaet Mehr ApS. Har du spørgsmål til os, kan du altid udfylde formularen nederst på siden. Her kan du også bestille et godt og helt uforpligtende tilbud på dit malerarbejde.

Vores Historie

Malerfirmaet Mehr ApS er et malerfirma på 52. år og har idag mere end 20 medarbejdere. I malerfirmaet bruger vi den samme spartel/maling/tapeter som sælges hos Flügger Horsens, hvor vi holder til. Vi bruger derfor kun produkter, hvor vi kan stå 100 % inde for kvaliteten!
Dette er din garanti for et perfekt resultat – Hver gang!

Ud over malerfirmaet Mehr,  driver vi en Flügger Farver butik i Gedved, nord for Horsens. Vi har derfor stor erfaring, og et indgående kendskab til vores kunders behov, samt ekspertise til at vejlede dig, til at tage den rigtige beslutning.

MEHR blev startet i 1964 og er et familieejet firma. Jørgen Andersen overtog firmaet efter J.P. Jakobsen i 2002, og i 2003 kom sønnen, konduktør Cliff Andersen, ind i ledelsen. Vi har altid været kendt for godt og gedigent malerarbejde, og op gennem tiden har vi skabt en stærk lokalforankring i både Horsens og Gedved. Derudover udfører vi også gedigent malerarbejde i Skanderborg og Midtjylland.

Kunne du tænke dig at læse mere om vores tidligere arbejde? Så kan du se en række udvalgte projekter under Referencer. Her har vi samlet forskellige typer malerarbejde, så du kan se hvad vi kan og samtidig få inspiration til dit malerprojekt.

Kontakt, mehr, mehr aps, Malerfirma mehr

Hos Mehr ApS får du:

  • Overholdte Aftaler
  • God Kvalitet
  • Konkurrencedygtige Priser
  • Oprydning
  • Masser af Erfaring

Personerne bag Mehr

Cliff Andersen, Mehr, Malerfirma Mehr, maler horsens

Direktør
Mobil
: +45 2169 6802
Mail: ca@med-mehr.dk

Tim Thirstrup Nielsen, Mehr, Malerfirma Mehr, maler horsens

Konduktør
Mobil
: +45 2169 6804
Mail: ttn@med-mehr.dk

Kontakt os idag