Hvad koster en maler?

Malerarbejde

Hvad koster en maler i timen? - Hvad koster en maler pr. m2?

Det er to rigtige gode spørgsmål. Det er besværligt at vurdere, eftersom mange kunder skal have lavet forskellige malerprojekter. Hvad koster en maler? har noget med at gøre om man skal have malet lofter og vægge i en lejlighed, eller en anden med samme størrelses lejlighed både skal have spartlet, slebet, lim, filt, malet vægge og lofter, fodlister, dørkarme og til sidst fuge. Her vil der være rigtig store forskelle på både prisen af de materialer der skal bruges, men også stor forskel på hvor mange timer der skal lægges i projektet.

Skal vi kigge på nogle priseksempler?

Når vi tager et kig på de her priseksemplerne, så er de selvfølgelig kun vejledende. Det er dog inkl. moms og materialer og skal ses, som en indikation for prisleje så hvis et præcis tilbud ønskes kan vi kontaktes nederst på siden.

Hvis vi tager udgangspunkt i en lejlighed på 70 m2 med 2 gange maling af væg og loft, fuldspartling, maling af fodlister (35 m) og maling af karme, kunne et tilbud lyde på ca. 18.800,- DKK. Hvilket vil blive en m2 pris på ca. 270,- DKK

Hvis vi igen tager udgangspunkt i en lejlighed på 70 m2 hvor der skal pletspartles, samt hvor vægge og lofter får et lags maling. Sådan et tilbud kunne lyde på ca. 8.400,- DKK. Hvilket altså er en m2 pris i omegnen af 120,- DKK. Ved interesse kan du læse mere om priser HER!

Vil du have et uforpligtende tilbud på dine malerprojekter? Så kontakt os på nedstående knap! Her vil du have mulighed for enten at udfylde en kontaktformular, eller ringe direkte til os!

Står du og mangler professionelt malerhjælp?

Her hos Mehr ApS har vi 52 års erfaring med malerarbejde og tilbudsgivning. I malerfirmaet bruger vi den samme spartel/maling/tapeter som sælges hos Flügger Horsens, hvor vi holder til. Vi bruger derfor kun produkter, hvor vi
kan stå 100 % inde for kvaliteten! – Dette er din garanti for et perfekt resultat – Hver gang!

Så mangler du et godt tilbud på din maleropgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os! – Bare klik er ovenfor!